Life Fitness használt kondigépek

A Life Fitness több mint 45 éve olyan fitnesz megoldások kidolgozására törekszik, amelyek mind a létesítmények, mind a testedzők számára hasznosak. Küldetésükként ezt úgy fogalmazzák meg, hogy legfontosabb céljuk az emberek aktív életmódjának segítése. A történet Lifecycle testkerékpárral kezdődött, majd folytatódott a legfontosabb kardio-, erő- és csoportos fitneszberendezések kínálatának szélesítésével.

Küldetésük, hogy olyan megoldásokat nyújtsanak, amelyek forradalmasítják a fitnesz világot és segítik az emberek aktív és egészséges életét.

Life Fitness 95T használt futópad

Life Fitness 95T használt futópad

A Life Fitness ipari kultúrája azon az életmódon alapul, amely munkatársaik mindennapjait jellemzik. Az irodákban tornazsákok ugyanolyan gyakoriak, mint a kávéscsészék. Igaz ez chicago-i székhelyükre és világ további kilenc városában található irodájukban is. Termékeik bemutatótermei nyüzsgő tornatermek is egyben, a csoportos edzések a napi rutin fontos részét képezik.

A fitnesztermékeik alapos megismerésének legjobb módja az, ha minden nap használjuk. A Life Fitness segít az emberek egészségesebb életmódjának megkönnyítésében. Ennek a célnak a megvalósítása már az alkalmazottaiknál kezdődik.

Life Fitness design

A nagyívű tervezés arra törekszik, hogy megoldja az intelligens technológia és az egyszerűség látszólagos ellentétét. A mérnöki tervezést összekapcsolják a gyakorlati kipróbálással, így győződnek meg arról, hogy a termékek megfelelnek-e a felhasználók igényeinek.

Life Fitness biomechanika

A fitnesz-tanulmányok legnagyobb elkötelezettje a Life Fitness biomechanikai csapata, ami az emberek és a gépek kölcsönhatását vizsgálja. A vásárlókhoz eljutó eredmény ezért olyan fitnesz berendezés, amely minden testedzőt elégedettséggel tölt el.

Kínálatunkban a Life Fitness kondigépek széles választékát találod!

Life Fitness tesztelés

A Life Fitness 4 millió dolláros költségvetéssel működő megbízhatósági laboratóriumában végzett széles körű tesztelés biztosítja, hogy a termékek megfeleljenek a legmagasabb szintű globális szabványoknak és bármilyen környezetben használhatók legyenek.

Life Fitness 95X Inspire használt elliptikus tréner

Life Fitness 95X Inspire használt elliptikus tréner

Life Fitness minőség

A Life Fitness folyamatosan megkapja az ISO 9001 minőségi tanúsítványt és ezzel a minőségi garanciával gyártja legmagasabb minőséget képviselő fitnesz berendezéseit.

Digitális élmény a Life Fitness berendezéseket használóknak

1968-ban a Life Fitness létrehozta a Lifecycle testkerékpárt. Úttörő technológiát alkalmazott. Ez volt az első elektromos edzőkészülék, amelyet valaha készítettek. Az elkövetkező négy évtizedben megtették a szükséges lépéseket, hogy alkalmazott technológiájuk a versenytársak előtt járjon.

A technikai ciklusok gyorsan változnak, a trendek folyamatosan alakulnak. Arra törekszenek, hogy folytassák a kutatást és vezető szerepet töltsenek be a fitnesziparban. Tehetséges és elkötelezett mérnökökkel, folyamatos innovációval és kutatással ezt folyamatosan el is érik.

Válogass használt Life Fitness kondigépeink közül!