life fitness használt futópad otthonra

Egy minőségi és strapabíró futógépet keresel, de nem akarsz csillagászati összegeket elkölteni? Akkor ne is keress tovább, mert egy használt Life Fitness futógép a tökéletes választás a számodra. Ismerd meg őket most közelebbről!

Life Fitness Inspire 95T használt futópad

Life Fitness Inspire 95T futópad

Egy használt Life Fitness futógép remek választás edzőterembe és otthonra egyaránt

A Life Fitness szakemberei a sporteszközök megtervezése előtt komoly kutatómunkát végeznek. Így a futógépek kialakítása során például edzőtermek tulajdonosait és sportolni vágyó embereket egyaránt megkérdeznek arról, hogy számukra mit jelent a tökéletes kondicionáló gép. Ennek köszönhetően képesek olyan termékeket alkotni, ami teljes mértékben kiszolgálja a legkülönfélébb igényeket az edzés során.

 

A Life Fitness futógépei hosszú távon is bírják a strapát

Egy futógépet hosszú távra célszerű vásárolni, így alapvető elvárás velük szemben, hogy éveken keresztül hiba nélkül működjenek. Ezzel tisztában vannak a Life Fitness-nél is, éppen ezért a sporteszközeik maximális teherbírása elképesztően magas, még a konditermekben tapasztalható egész napos terhelés sokszorosa mellett is könnyedén helyt állnak, az olcsóbban elérhető Life Fitness használt futópad tehát évekig használható.

Life Fitness Inspire 95T használt futópad konzol

Life Fitness Inspire 95T konzol

Egy Life Fintess futógéppel személyre szabható az edzés

Szeretnél leadni néhány plusz kilót egy könnyed délutáni kocogással? Vagy sokkal komolyabb terveid vannak, és jelentősen növelnéd a teljesítményedet és állóképességedet? A Life Fitness futógépeivel mindkét célt egyszerűen megvalósíthatod.

A testmozgás intenzitását ugyanis könnyedén saját edzettségi szintedhez és személyes igényeidhez igazíthatod az alábbi lehetőségeknek köszönhetően:

  • magas maximális tempó,
  • számos sebességi fokozat,
  • futás közben is bármikor állítható dőlésszög.

A Life Fitness futógépeivel kényelmesen sportolhatsz

Bár a látványos eredményekhez bizony néha meg kell izzadni, és ki kell adnod magadból mindent, ez nem azt jelenti, hogy mindezt ne tehetnéd kényelmes komfortos közt. A Life Fitness használt futógépeivel például búcsút mondhatsz az edzés után folyton sajgó ízületeknek, a beépített rezgéscsillapítás ugyanis leveszi a terhet a térdekről és a bokákról.

Ráadásul a futópadok mérete csak még kényelmesebbé teszi a sportolást, hiszen egy jó futáshoz legalább 120 cm hosszú és 45 cm széles futógépre van szükség. A Life Fitness termékei közt megtalálod a hosszabb, méretesebb kondicionáló gépeket is.

 

Life Fitness használt futópad letölthető applikáció

Forrás: lifefitness.hu

A Life Fitness használt futópad segítségével még hatékonyabbá teheted a futást

Szeretnéd előre megtervezni és beosztani az edzéseidet? Jó lenne folyamatosan nyomon követni a teljesítményedet és az eredményeket? Akkor az LFCONNECT nevű alkalmazást neked találták ki.

A Life Fitness iOS és Androidra is kiadott app-ja összehangolható számos egyéb sporttal kapcsolatos telefonos alkalmazással. Így készíthetsz edzésterveket, ellenőrizheted a teljesítményedet és célokat is tűzhetsz ki a futás mellé.

Nézd meg a Használt kondigépek oldalán is megtalálható Life Fitness futógépeket, és válaszd ki új kedvencedet most »

Kattints Technogym és Life Fitness használt futópad kínálatatunk megtekintéséhez

Tetszik? Oszd meg!