karácsonyi hízás ellen használt kondigép

Minden évben tízezrek kelnek úgy a karácsonyi vendégjárás és étkezések után az ünnepeket követő napon, hogy azon törik a fejüket, hogyan fogyjanak le. Egy jó kondigép akár segíthet is.

Ha más alkalmakkor nem is veszítjük el a fejünket és figyelünk táplálkozásunkra, ez az állhatatosság karácsony idején szinte mindenkinél kikapcsol. Ilyenkor beindul az ember ősi ösztöne, enni, inni és jól érezni magunkat – korlátok nélkül.

A Life Fitness futópad kiváló eszköz a karácsonykor felszedett kilók eltűntetésére

A Life Fitness futópad kiváló eszköz a karácsonykor felszedett kilók eltüntetésére

Kevesen tudják, hogy nem csupán az ételektől lehet hízni, sőt, az alkohol több kalóriát tartalmaz, mint a cukor, és annyi energiát tartalmaz, mint a zsírok. Ha tehát azon töröd a fejed, miért szedtél fel néhány kilót karácsonykor, amikor alig ettől, édességet pedig egy falatot sem, akkor gondold végig, mennyi alkoholt fogyasztottál.

Aztán, amikor már feldolgoztad az „élményeket”, elkezdheted tervezni a fogyás folyamatát. Esetleg segít, ha ráállsz a kalória -és energiaszegény életmódra, kidobálod az italos palackokat a kukába. Esetleg. Ami azonban biztosan segít rajtad, az a mozgás, a sport. Most jön az, hogy kinézel az ablakon és azt látod, „deres már a határ”, ugyan hogy mennél ki ebben az időben szétfagyni?

A kondigépek ilyenkor is segítenek. Mi olyan használt kondigépeket forgalmazunk, amelyek egyszerre bírnak magas technológiai színvonallal (Technogym és Life Fitness márkájúak), megbízhatóak és hosszú évekig használhatóak, ezzel együtt pedig megfizethetőek még egy átlagos jövedelműnek is. Ráadásul a többféle berendezés (futópad, szobabicikli, elliptikus tréner vagy taposógép) segítségével testedet és súlyodat több módon is alakíthatod. Fogyás ellen tehát kondigép? Igen, a professzionális, használt kardió gépek használhatók lakásban, vagy a ház erre a célra kialakított helyiségeiben, így aztán nemhogy elkerülheted a fagyban való sportolást, de még a konditeremig sem kell elmenned.

Nézzük végig, milyen kondigépek közül választhatsz, melyiknek milyen hatása van testedre és súlyodra!

Futópad

A népszerű és kiváló minőségű Technogym és Life Fitness futópadok igazi fegyverek a kilók ellen. A legtöbb fogyni kívánó a futópadot próbálja ki először. Óriási előnye, hogy nem kell új mozgásformát megtanulni, hiszen futni, kocogni vagy sétálni ugyanúgy kell rajta, mint a szabadban. A korszerű berendezések konzolján már számtalan, az egészséges edzést segítő adat leolvasható. Ízületi problémákkal küzdőknek nem feltétlenül javasolt, vagy csak nagyon alapos bemelegítés után. A futópad az alsótest erősítő berendezése, formálja a lábat, combot és feneket is.

A nappaliban akkor is kellemesen sportolhatunk, ha odakint esik - futópad, szobabicikli, taposógép, elliptikus tréner

A nappaliban akkor is kellemesen sportolhatunk, ha odakint esik

Szobabicikli

Ez a kondigép is eléggé ismert és népszerű. A legnagyobb előnye talán az, hogy a legkényelmesebben használható. Van álló és fekvő, háttámlás változata is. A szobabicikli használatával ugyan kevesebb kalória égethető el, mint a futópad esetében, cserébe a Life Fitness és Technogym berendezések jobban skálázható edzésprogramokkal állnak rendelkezésedre. Azoknak ajánljuk elsősorban, akik kezdők a kondigépek használatában.

Technogym Excite 700 bike használt szobabicikli

Technogym Excite 700 bike használt szobabicikli

Elliptikus tréner

A futópad bemutatásánál már olvashattad, ízületi problémákkal küzdőknek nem feltétlenül a futópad javasolt. Az elliptikus tréner a futás mozgásformáját utánozza, de előnye, hogy az ízületek nem ütődnek, így úgy edzhetsz, hogy kíméled azokat, mégis jelentős kalóriát tüntethetsz el. Az elliptikus tréner a kevésbé megerőltető edzéseket kedvelők kedvenc eszköze.

Használt elliptikus tréner választékunk

Taposógép

Mintha lépcsőn mennél fel! Hívják ezért lépcsőzőgépnek is. A korszerű Life Fitness és Technogym taposógépek kétféle módon használhatók. Ha a kapaszkodók nélkül használod, akkor elégeti a kalóriákat és erősíti az altested. Formálja a feneked és a combod. Ha a karokat is használod, akkor a terhelés megoszlik az felső test és az altest között. Ilyenkor az altest formálása természetesen nem annyira intenzív, de a felső test, különösen a hát izmai is edzésben lesznek.

Technogym használt taposógép (stepper)

A Technogym Excite 700 taposógép (stepper) segít fogyni és kíméli az ízületeket

Ha tehát zavarnak a karácsonykor felszedett kilók, mozdulj ki a komfortzónádból és fogyj kondigépek segítségével. Használhatod őket otthon, nem akadályoz a szeszélyes és télen hideg időjárás, kényelmes és hatékony eszközök a testsúly elleni küzdelemben és nem utolsósorban az egészséged megőrzésében.

Tetszik? Oszd meg!