Life Fitness használt taposógép, futópad, szobabicikli, ellipszis tréner

A Használt kondigépek oldalán új generációs, használt Life Fitness kardiogépek -et is találsz a piaci ár töredékéért. Előző blogbejegyzésünkben a használt Technogym Excite kardiogépek közül 3 fajtát mutattunk be. Ha lemaradtál ITT elolvashatod.

Most nézzünk a Life Fitness Inspire kardiogépei közül párat.

Egyik legnépszerűbb termék a Life Fitness 95T Inspire futópad. Az elnevezés már maga is ötletes, ugyanis az Inspire szó jelentése magyarul: inspirál. Valóban, a Life Fitness új generációs futópadján az edzés tényleg inspirál minket.

Hogy mire? A még jobb eredmény, a hosszabb táv, a magasabb emelkedő, a jobb köridő stb. elérésére. Az edzés nem válik monotonná, mert többféle edzésprogram és beállítási lehetőség közül választhatunk, mindeközben folyamatosan fejleszthetjük magunkat.

Bővebben— tovább a futópadokra

 

Ellipszis trénerek közül, most a LIFE FITNESS 95X Inspire elliptikáját emeljük ki.

Ez a profi edzőtermi gép akár otthonunkban, akár az edzőtermekben kiváló választás. A WhisperStride technológia biztosítja a csendes működést, így ideális otthoni használatra is. Amellett, hogy az ellipszis tréneren végzett mozgás kiváló zsírégető hatású, egyetlen géppel elvégezhetjük a teljes test edzését, összehangoltan a láb és a kar munkájával.

 

A lifepulse digitális kézi szívritmus érzékelővel folyamatosan nyomon követhetjük pulzusunkat, így kontrollálhatjuk edzésünk hatékonyságát. A motiváló edzésprogramok pedig segítenek, hogy mindig a legtöbbet hozzuk ki az adott edzésből.

Bővebben— tovább a LF 95X Inspire ellipszis trénerre

 

 

Végül, de nem utolsósorban a használt Life Fitness kardiogépek közül a 95R és 95C Inspire szobabiciklit emelnénk ki.

A Life Fitness Inspire szobakerékpárjai között megtaláljuk a háttámlás és az ülős változatot is.

Az állítható ülésmagasság-, és pedálpántok, markolatérzékelős pulzusmérő, kényelmes nyereg csak pár dolog a sok közül amiért ez a szobakerékpár hamar a kedvencünkké válhat. 3 féle kijelzővel kapható (Achieve, Inspire 7″, Engange15″), melyeknek tudása más és más. Válasszuk a nekünk leginkább megfelelőt!

Bővebben— tovább a szobabiciklikre…